Sporting verliest in de laatste minuten van titelkandidaat

Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717470

Sporting maakte het titelkandidaat SCPB'22 moeilijk. In een eerste helft die beide kanten op kon kreeg Sporting enkele grote kansen, maar scoorde SCPB vlak voor rust na een misverstand in de verdediging. Met een schitterende goal zette Tijn de 1 - 1 op het scorebord, maar helaas wist SCPB vlak voor tijd alsnog de overwinning uit het vuur te slepen, waarmee de gasten de leiding in de competitie overnamen.

David van de Wetering werd tot Man of the Match verkozen. Terug na lang blessureleed speelde hij als laatste man een soevereine wedstrijd.

De spelers werden bij hun entree op het veld begeleid door de JO11-6 en JO11-7. Bij de shoot out in de rust wist Mats de Boer de penalties het beste te nemen, en werd daarmee uitgeroepen tot Pupil van de Week.