Trainingen

Trainingen
Trainingen vormen een essentieel onderdeel van het voetbal. Daarom trainen niet alleen onze selectieteams twee keer per week kunnen ook alle jeugdteams twee keer per week te trainen.

Vanzelfsprekend beschikken al onze selectieteams over ervaren trainers. Met ingang van het seizoen 2018/2019 bieden we als club ook alle breedteteams in de jeugd trainingen op niveau aan: JO8 – JO11 krijgen specifieke techniektrainingen, verzorgd door de Sporting Academy. Vanaf JO12 krijgen alle breedteteams wekelijks een zogenaamde niet-teamgebonden training aangeboden. Deze gecombineerde trainingen van 2 tot 3 teams worden verzorgd door ervaren trainers. Daarnaast kunnen alle breedteteams nog een maal per week met hun eigen team trainen, de zogenaamde teamgebonden training. Trainers voor die eigen trainingen worden vanuit het betreffende team georganiseerd en zijn net als alle andere trainers verantwoordelijk voor de gang van zaken rondom het trainingsveld, het gebruikte materiaal en de kleedkamers.

Trainen is verplicht: wie door de week niet traint, kan er niet op rekenen zaterdag een (hele) wedstrijd te spelen. Als je een keer niet kunt, zeg dan op tijd af bij de trainer.

Klik hier om het trainingsschema te bekijken.

Keeperstrainingen
Bij aanvang van het seizoen is er wekelijks keeperstraining voor alle niet-selectie keepers. Dag en tijd vind je in het trainingsschema.. Eea wordt begeledi door keeperstraner Peter Huijgens. 

Algemeen
Tijdens eerdere bijeenkomsten Trainers en Begeleiders voor de O13/O12 en O11/O8 pupillen zijn een aantal algemene en practische zaken uiteengezet. De presentaites zijn hieronder te vinden. 

Oefenstof mini-, O8/O9- en O10/O11-pupillen

De technische commissie heeft een vaste trainingsopbouw voor mini-, O8/O9- en O10/O11-pupillen bedacht. Hieronder tref je ze aan. 
Techniektraining
Uit eerdere techniektrainingen aan verschillende elftallen zijn nog 2 vormen afgeleid:Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!