Kleding

Kleding

Kleding uitgifte: senioren
Seniorenteams (mannen en vrouwen) krijgen per team een tas met kleding in bruikleen. De uitgifte verloopt via het bestuurslid senioren (bestuur-senioren@sporting70.nl).

Kleding uitgifte: jeugd en pupillen (O8-O20)
Alle jeugdleden worden tegen een jaarlijkse vergoeding door Sporting'70 voorzien van kleding gesponsord door 123inkt.nl: spelers ontvangen in bruikleen een tas, shirt, broekje en kousen, de keepers ontvangen een tas en keepersset (shirt, korte en lange broek en kousen). Iedereen krijgt ook een trainingspak. Klik op de link voor de bruikleen voorwaarden.

Nieuwe leden
Als een startende jeugdspeler kleding nodig heeft: mail je naam en welke maat je nodig hebt naar support@sporting70.nl. We leggen een complete set klaar op het wedstrijdsecretariaat. Je krijgt een bevestiging via de mail. Vervolgens kun je de kleding op zaterdag ophalen.

Kleding ruilen
Is je 123inkt.nl kleding te klein, of kapot: ook mailen naar support@sporting70.nl, en aangeven wat je inlevert en welke maat je terug wil krijgen. Je krijgt bericht als de kleding klaarligt op het wedstrijdsecretariaat. Je kunt deze dan op zaterdag ophalen. Graag oude kleding schoon inleveren, dus vóór de wedstrijd start.

Extra kleding bestellen
Ben je kleding kwijtgeraakt, of wil je een extra setje: je kunt kleding bijbestellen via de 123inkt.nl kledingpagina op de website. Betaling gaat via Ideal. Alleen de maten die zijn aangegeven op deze pagina zijn verkrijgbaar, van de andere maten is er te weinig voorraad, die worden gereserveerd voor nieuwe leden.

De huidige 123inkt.nl kleding wordt volgend seizoen vervangen. We bestellen om die reden nu geen nieuwe voorraad meer.

Kleding: inleveren
De 123inkt.nl kleding heb je in bruikleen. Als je vertrekt bij Sporting'70 moet deze weer worden ingeleverd. Zo kan een verzoek tot overschrijving pas worden afgerond als er geen financiële verplichtingen meer zijn en de kleding is ingeleverd. Als je wilt stoppen moet je contact opnemen met de SupportDesk: zij vertellen je hoe en wanneer er ingeleverd kan worden. Als er kleding mist of je levert niet in wordt de waarde in rekening gebracht.

Clubartikelen
Sweaters, polo's, jacks en vele andere officiële Sporting'70 clubartikelen zijn verkrijgbaar in onze webshop die beheerd wordt door Teamshop.nl. 

Meest gestelde vragen (FAQ)
De meest gestelde vragen kun je hier vinden. Heb je een andere vraag, stel deze dan gerust. Voor de contact gegevens zie onder.

Contact
Alle vragen over 123inkt.nl kleding voor jeugd en pupillen loopt via de SupportDesk, net als alle kleding en materialen voor het kader. Voor senioren (mannen en vrouwen) loopt dat via bestuur-senioren@sporting70.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!