Kleding

Kleding

Kleding uitgifte: senioren
Seniorenteams (mannen en vrouwen) krijgen per team een tas met kleding in bruikleen. De uitgifte verloopt via het bestuurslid senioren (bestuur-senioren@sporting70.nl).

Kleding uitgifte: jeugd en pupillen (O8-O19)
Alle jeugdleden worden tegen een jaarlijkse vergoeding door Sporting'70 voorzien van kleding gesponsord door 123inkt.nl: spelers ontvangen in bruikleen een tas, shirt, broekje en kousen, de keepers ontvangen een tas en keepersset (shirt, korte en lange broek en kousen). Iedereen krijgt ook een trainingspak. Klik op de link voor de bruikleen voorwaarden.

Een nieuwe set of extra kleding kan na contact met en akkoord van de SupportDesk opgehaald worden bij Voetbalshop.nl in Leidse Rijn. Zonder dit akkoord van de SupportDesk zal Voetbalshop.nl geen kleding uitgeven. Rullen van bestaande kleding kan zonder tussenkomst van de SupportDesk - zorg er wel voor dat de kelding als nieuw is en schoon voor je omruilt. Versleten of ongewassen kleding wordt niet ingenomen en dan zal er geen vervangende worden uitgegeven. Twijfel je wat te doen of heb je een vraag? Neem even contact op met onze SupportDesk.  

Voetbalshop.nl
Krommewetering 41
3543 AP Utrecht

Contact: utrecht@voetbalshop.nl
Telefoon 030-3107948

Openingstijden zie de website

  • Tasnummers: alle tassen zijn voorzien van een gekleurd label met een nummer. Hiermee kun je makkelijker je tas onderscheiden van de tas van iemand anders. Heb je per ongeluk een keer een tas van iemand anders meegenoen? Breng deze dan direct tereug naar Sporting70 en geef deze daar af. 
  • Ruilen of iets kapot? Wil je kleding omruilen ga dan met je huidige kleding naar de Voetbalshop.nl bij Stadion Galgenwaard, zie ook boven. Ben je kleding kwijtgeraakt of is er iets kapot gegaan, bestel dan nieuwe in onze webshop. Bij verlies in je 'oude' Sporting'70 tenue gaan spelen mag na uitgifte van de 123inkt.nl kleding niet meer. Is iets buiten jou schuld kapot of verloren gegaan? Neem dan contact op de SupportDesk. Zij helpen je verder.  


Kleding en materialen uitgifte voor kader
Trainerjassen en andere (webshop)materialen voor het kader die voor rekening van Sporting70 komen dienen te worden aangevraagd via de SupportDesk - zij voeren een korte verficatie en uit en zorgen dat Voetbalshop.nl op de hoogte is van het akkoord. Zonder dit akkoord geeft Voetbalshop.nl geen jassen en materialen uit 

Kleding: inleveren
De 123inkt.nl kleding heb je in bruikleen. Als je vertrekt bij Sporting'70 moeten deze weer worden ingeleverd. Zo kan een verzoek tot overschrijving kan pas worden afgerond als er geen financiële verplichtingen meer zijn en de kleding is ingeleverd. Als je wilt stoppen moet je contact opnemen met de SupportDesk: zij vertellen je hoe en wanneer er ingeleverd kan worden. Als er kleding mist of je levert niet in wordt de waarde in rekening gebracht.

Clubartikelen
Sweaters, polo's, jacks en vele andere officiële Sporting'70 clubartikelen zijn verkrijgbaar in onze webshop die beheerd wordt door Voetbalshop.nl. 

Meest gestelde vragen (FAQ)
De meest gestelde vragen kun je hier vinden. Heb je een andere vraag, stel deze dan gerust. Voor de contact gegevens zie onder.

Contact
Alle vragen over 123inkt.nl kleding voor jeugd en pupillen loopt via de SupportDesk, net als alle kleding en materialen voor het kader. Voor senioren (mannen en vrouwen) loopt dat via bestuur-senioren@sporting70.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!