Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717091

Op een zonovergoten sportpark Voordorp nam Sporting al na 6 minuten de leiding door (alweer) Tijn, die scoorde uit de rebound. Het spel golfde op en neer, in een levendige wedstrijd met faire duels. Waar Sporting in de enerverende 2e helft verzuimde de voorsprong te vergroten wist Hooglanderveen de score een minuut of 10 voor tijd toch een beetje uit het niets gelijk te trekken, toen een afgeslagen schot kon worden binnengeschoven.

Man of the Match werd Tijn de Bree. Al weken zo belangrijk voor het team. Scoort waanzinnig veel, werkt zo hard. Heeft een vernietigend schot. Als verdediger wil je niet graag tegen hem spelen.

De spelers werden bij hun entree op het veld begeleid door een enthousiate afvaardiging van de JO9. Bij de shoot out in de rust wist Jules van den Berg uit de JO9-2 de penalties het beste te nemen, en werd daarmee uitgeroepen tot Pupil van de Week.