123inkt.nl Kleding - Sporting '70

123inkt.nl Kleding

123inkt.nl Kleding

Op deze vragen kun je de meest gestelde vragen over de kleding vinden. Heb je een andere vraag? Stel hem dan gerust en neem contact op met de SupportDesk: support@sporting70.nl

 

Dat is niet de bedoeling. 123inkt.nl heeft de pakken uitgegeven als representatiepak om te zorgen dat iedereen op wedstrijd- en toernooidagen er goed uitziet. Ga je erin trainen dan zal het pak sneller slijten en er niet meer goed uitzien. Je moet dan zelf een nieuwe kopen via de 123inkt.nl kleding pagina op de website.

Je hebt de de kleding in bruikleen zolang je lid bent van Sporting'70 en in de O8-O20 speelt
danwel zolang het contract met 123inkt.nl loopt. We nemen dan alles weer in. Mocht je lidmaatschap eerder stoppen, dan moet je alles inleveren.

Ook de tas heb je in bruikleen. Zolang je lid bent van Sporting'70 en in de O8-O20 speelt mag je die gebruiken danwel tot het moment dat het contract met 123inkt.nl stopt. Aan de jongsten worden kleinere tassen uitgegeven, vanaf de O11/O12 ontvang je een grotere tas. In overleg met ons stap je over van een kleinere naar een grotere tas. 

Als één van je kledingstukken niet meer past, kun je die omruilen voor een andere maat. Dat kan door een mailtje te sturen naar support@sporting70.nl. Denk eraan dat de kleding die je inlevert netjes gewassen is. 

Als je iets anders dan kleding bent verloren kun je navraag doen in het paviljoen. Achter bar bewaren we gevonden voorwerpen zoals sleutels, telefoons ed.

Alle gevonden kleding wordt in de bakken bij de ingang verzameld. Wacht nooit lang met kijken of je kleding daar tussen zit - wij ruimen deze een paar keer per seizoen op en doneren alles aan een goed doel.  

Is je Sporting'70 kleding echt kwijt dan kun je via de 123inkt.nl kleding pagina op de website een nieuwe kopen. Omdat 123inkt.nl onze Hoofdsponsor Jeugd is willen wij natuurlijk niet dat dan in je oude Sporting70 tenue gaat rondlopen tijdens wedstrijden en toernooien, als je die nog hebt.

Ben je kleding verloren buiten je schuld om, neem dan contact op met de SupportDesk

Als iets kapot is gegaan moet je dat direct even melden bij de SupportDesk. We kijken dan samen even wat te doen.

Nieuwe jeugdleden kunnen contact opnemen met de SupportDesk. Zet in het mailtje in ieder geval je naam, je team en en de maat van de kleding die je nodig hebt. Wij zorgen dat er een complete set voor je wordt klaargelegd op het wedstrijdsecretariaat. Je krijgt bericht als de kleding klaarligt, en kunt die dan op zaterdag ophalen. 

Het wedstrijdsecretariaat is op zaterdag over het algemeen geopend van 07:45 tot het einde van het wedstrijdprogramma. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!