Publiek grote winnaar bij wedstrijd Sporting E2 – Driebergen E2

FC Driebergen E2

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 10

29 november 2014 8:45

ES

Vandaag speelde Sporting E2 een prachtige wedstrijd tegen Driebergen E2. De wedstrijd werd uiteindelijk met 8-5 door Sporting gewonnen. Met het publiek als grote winnaar. De wedstrijd was doelpuntrijk en sportief en werd gespeeld in een zeer goede sfeer zowel binnen als buiten het veld.

Dan de wedstrijd zelf. Binnen vijf minuten stond het al 2-0 voor Sporting, na twee prachtige combinaties en afrondingen. Daarna nam Driebergen het initiatief over en kwam verdiend op 2-1. Het tweede gedeelte van de eerste helft was redelijk in evenwicht met nog twee doelpunten voor beide teams. De ruststand was 4-3 voor Sporting.

Na rust begon Sporting stormachtig. Met prachtige aanvallen en prachtige doelpunten liep Sporting uit naar 7-3. Eén doelpunt was zelfs een kopie van het doelpunt dat El Ahmadi maakte in de wedstrijd van Feyenoord tegen Sevilla. Zo mooi. Maar ook Driebergen kreeg nog kansen en kwam terug tot 7-4. Beide teams scoorden daarna nog één keer, waarmee de wedstrijd eindigde in 8-5 voor Sporting E2.

Leuk voetbal door twee teams die vol op de aanval speelden. Met uiteindelijk Sporting als verdiende winnaar. Zes jongens van Sporting hebben deze wedstrijd gescoord, wat de teamprestatie nog meer benadrukt.

Volgende week de laatste competitiewedstrijd, uit tegen Maarssen E3, de sensatie van deze competitie. Als Sporting dan zo speelt als vandaag, zal het hoogstwaarschijnlijk weer een doelpuntrijke wedstrijd worden. Met hopelijk Sporting wederom aan de goede kant van de score. We kijken er naar uit.