Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717091

Zondag 28 januari won Sporting70 zijn eerste wedstrijd na de winterstop. Tegenstander was de nummer 4 uit de stand, het Amsterdamse WV-HEDW. Het werd een 5-1 overwinning. Maar het ging niet zo gemakkelijk als de uitslag doet vermoeden.

Met een ruststand van 1-1 en in de wetenschap dat de tegenstander de eerste helft de betere ploeg was, wist Sporting wat het moest doen in de 2de helft. Flitsend kwam de ploeg uit de kleedkamer. Binnen 15 minuten stond het 3-1. Uiteindelijk liep Sporting uit naar een enigszins geflatteerde 5-1. Doelpuntenmakers: 1-0 en 3-1 Tijn de Bree; 2-1 Koen van Harskamp; 4-1 Boele Bisscheroux (een beauty, een vrije trap nam hij uit de lucht op zijn slof en volleyde de bal in de bovenhoek) en Luca Zaat 5-1. Tot Man of the Match werd Tijn de Bree uitgeroepen.

De spelers werden bij hun opkomst op het veld begeleid door kinderen uit de Champions League. Bij de penalty shoot-out tijdens de pauze wist Fosse Eppink de penalties het beste te nemen, en de titel van Pupil van de Week te behalen.