E4: nipt en eervol verlies tegen de koploper

2 - 0

Sporting 70 JO11-4

E-pupillen zaterdag, E4, 4e klasse 22

8 november 2014 11:30

Vandaag moesten we tegen de koploper, die tot nu toe alles met grote cijfers hadden gewonnen. En dat kon je ook zien aan hoe ze speelden. Ze waren de beste tegenstander tot nu toe.

In het begin had De Bilt vooral de bal. Ze vielen veel aan, maar scoorden niet. Na een paar minuten werd er een fout gemaakt in de verdediging van Sporting. Een speler van De Bilt onderschepte een pass en scoorde. Het stond 1-0. Misschien moeten we daar iets beter op letten, want we zijn al drie keer in dit seizoen heel snel op achterstand gekomen.

Maar na dat ene goal ging het een stuk beter. We kregen meer kansen. Het had net zo goed 2-3 kunnen staan, in de eerste helft.

We hadden wel een originele scheidsrechter. Hij floot veel en legde steeds uitgebreid uit waarvoor hij floot. Hij had ook een gele en een rode kaart bij zich. Het was een goede scheidsrechter. Als hij floot, was het eigenlijk altijd terecht.

In de tweede helft ging het iets minder goed, maar zeker niet slecht. We hadden nog steeds veel kansen, en het ging beter dan bij de andere teams die tegen De Bilt speelden.

Uiteindelijk scoorde De Bilt nog uit een corner, maar degene die scoorde en degene die hem moest dekken keken allebei recht in de zon. Het was misschien meer een toevalstreffer.

De wedstrijd eindigde in 2-0 voor De Bilt, wat ook voor Sporting een goede prestatie is, want alle andere teams verloren met een veel groter verschil. Sporting speelde erg goed.

Van onze sterreporter: Jochem!