Sporting 70 JO11-2

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 10

1 november 2014 8:45

Vandaag de moeilijke uitwedstrijd tegen Jonathan E2. Jonathan had een week eerder spectaculair gewonnen van de nummer 2, GVVV E1 en Sporting verloor dat weekend enigszins ongelukkig van KVVA E1. Jonathan stond voor vandaag net boven Sporting op de ranglijst.

De wedstrijd was leuk en gelijkopgaand. In de eerste 10 minuten van de eerste helft was Sporting de betere ploeg met twee mooie kansen op een doelpunt. Helaas werden beide kansen niet benut. Het tweede deel van de eerste helft was duidelijk voor Jonathan. Jonathan had meerdere kansen, maar door goed keeperswerk van Teun en het nodige geluk bleef het tot de rust 0-0.

De tweede helft was Sporting de bovenliggende partij. De 1-0 voor Sporting was wat gelukkig, maar daarna nam Sporting de wedstrijd echt in handen. Al snel viel de 2-0. Beide doelpunten werden gemaakt door Ties, die het deze wedstrijd echt op zijn heupen had. Het mooiste doelpunt moest toen nog komen. Na heerlijk voorbereidend werk van Ole en Niels maakte Tamin de 3-0.

Hierna waren er nog diverse kansen de score verder op te voeren, maar die werden allemaal niet benut. Ook Jonathan had nog een zeer grote kans, maar tot ieders verrassing werd ook dat geen doelpunt.

De wedstrijd werd dus afgesloten met een 3-0 overwinning voor Sportiing, een knap resultaat. Teun keepte erg goed, Bastiaan, Rafik en Manu verdedigden uitstekend, Ole en Kick speelden een heerlijke wedstrijd op het middenveld en voorin zorgden Tamin, Ties en Niels continu voor gevaar. En dat allemaal onder de bezielende coaching van Sten en Koen.

Volgende week thuis tegen Hercules E2. Als we dan net zo spelen als tegen Jonathan, zeker de tweede helft, wordt het wederom een mooie en spannende wedstrijd. We kijken er naar uit.