50'

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 21

1 november 2014 12:30

Nauta, N

De D1 begon een beetje ongelukkig aan de thuiswedstrijd. Als je na 10 minuten 2-0 achter staat dan weet je dat het een enerverende middag kan worden.
Dat was het ook maar uiteindelijk won de kwaliteit het wel van opportunisme. Hercules werd in de tweede helft op een hoop gespeeld.
Goede les voor de boys die volgende week op bezoek gaan bij  DHSC de medekoploper.
De D1 is dus gewaarschuwd dat met de wedstrijdinstelling van de eerste helft tegen Hercules het najaarskampioenschap direct uit beeld is.
Kortom volgende week een uniek kans om de koppositie stevig in handen te krijgen in  de zespunten wedstrijd tegen DHSC.

Maar nu eerst genieten van de mooie beelden tegen Hercules.