3 - 7

Sporting 70 JO11-4

E-pupillen zaterdag, E4, 4e klasse 22

27 september 2014 11:00

De wedstrijd begon met wat kansen voor Hercules. Het was snel 1-0, maar Sporting herstelde zich snel en Jules maakte niet veel later de 1-1. Daarna ging de wedstrijd in een hoog tempo verder. Er werd een keer hands gemaakt en iemand van Sporting maakte een overtreding.

Sporting maakte later 1-2 via spits Kasper. Sporting speelde steeds beter en beide teams verdedigden goed tegen elkaars kansen. Damiël voorkwam een tegengoal met een mooie sliding. Kasper wist voor de rust nog de 1-3 te maken. Dat was de stand in de rust.

In de tweede helft zat Sporting lekker in de wedstrijd. Rechtermiddenvelder Alex maakte 1-4. Hercules speelde in het begin van de tweede helft ook goed en slaagde erin nog 2-4 te maken.

Beide teams zetten goed door. Niemand liet zich kisten door de tegengoals. Alex maakte met een prachtig afstandsschot de 2-5. De keeper was kansloos.

Ook na dit doelpunt bleef Hercules doorzetten. Ze maakten de 3-5 en Sporting speelde even wat minder goed. Die periode duurde niet lang; Hercules maakte verder geen goals. Sporting-verdedigers Nora en Dayelle redden een paar keer hun team. Kasper drong nog een keer door de verdediging van Hercules heen en maakte een hattrick. De stand was 3-6.

De wedstrijd was al bijna afgelopen toen David nog de 3-7 maakte. Verder werden er geen goals gemaakt. Na nog een paar kansen was de wedstrijd klaar en de eindstand was 3-7 voor Sporting’70 E4.

Van onze speciale verslaggever: Jochem Schoppen