E4: Zwaarbevochten winst op Desto: heldenrol keeper Luca!

20 september 2014 11:00

Scheidsrechter

ES

Verslag Sporting’70 E4  -  Desto E7

Na de aftrap werd het snel 0-1 voor Desto, maar na nauwelijks een minuut werd er door Sporting-spits Kasper gelijk gemaakt. Daarna ging het spel een lange tijd gelijk op. Er werden door spelers van beide teams mooie acties gemaakt en er waren veel kansen en combinaties, maar geen goals.

En dat kwam ook door de keepers. Ze keepten goed en hielden veel ballen tegen. De verdedigers, middenvelders en aanvallers speelden ook goed en daardoor werd de bal voor de rust niet tegen de touwen gewerkt.

In het begin van de tweede helft ging het net zo als in het einde van de eerste helft: veel acties en combinaties, maar geen treffers. Rechtermiddenvelder Jules speelde goed. Hij maakte veel mooie acties en passeerbewegingen. Uiteindelijk scoorde David, de linkermiddenvelder. De stand kwam op 2-1. Na de goal, in de laatste paar minuten, waren er nog enkele kansen, maar niemand scoorde. De eindstand was 2-1 voor Sporting. Volgende week spelen we tegen Hercules E7.