36'

Hoofdklasse B

9 november 2019 9:00

In de zware poule waarin we zijn beland is het elke week weer spannend wat je tegenover je krijgt. Deze keer treffen we een sportief en positioneel goed georganiseerd Odijk.

Snel komen we op 0-1, maar daarna worden overlopen met vier tegen goals op een rij. In het tweede kwart weten we de schade  te beperken, waarna we in de tweede helft de wedstrijd in evenwicht brengen. De achterstand lopen we niet meer in, maar onze doelpunten mogen er wezen! Dat is wat je noemt groeien in de wedstrijd.

In de opbouw is onze teamorganisatie perfect, de dribbels naar voren bewijzen dat balvaardigheid zijn. Het afjagen van de bal mag nog wat pittiger. Daar ligt onze ruimte voor groei.