JO17-2 | KWALITEIT KOMT ALTIJD BOVENDRIJVEN

M. el Mansori

opmerkingen

Verantwoordelijk voor materiaal week 30/9 - 6/10: Ole & Annan

Opstelling

De eerste thuiswedstrijd van JO17-2 in seizoen 2019-2020 leverde een kleine, maar verdiende zege op: 1-0 tegen Jonathan JO17-3.

In de eerste helft verloopt de spelopbouw onrustig: passes komen niet altijd aan in de voeten van de mede-speler en ook de aannames zijn soms wat onzorgvuldig. Meer dan een paar speldenprikjes voor het doel Jonathan JO17-3 zit er niet in. Aan de andere kant weet ook Jonathan nauwelijks kansen te creeren.

Na rust trekt Sporting'70 de wedstrijd naar zich toe. Het middenveld komt meer in balbezit, het spel oogt verzorgder en er komt meer diepgang. Het leidt tot verschillende uitgespeelde kansen en enkele schotmogelijkheden rond de 16 meter. Uiteindelijk schiet David met een bekeken bal de 1-0 achter de doelman.

In de slotfase krijgt Sporting'70 nog enkele grote kansen op de 2-0, maar de afwerking is niet zuiver genoeg. Aan de andere kant komt doelman Cyrus niet in de problemen. Met een verdiende 1-0 zege is de tweede driepunter van het seizoen een feit.