... (scrimmage)
38'

Hoofdklasse H

28 september 2019 8:30

Onze gasten van vandaag zijn de best voetballende tegenstanders tot nu toe. Van meet af aan zet Delta Sport ons onder druk. We mogen niet opbouwen en in de aanval weten zij elkaar goed te vinden. Na 12 minuten staan we met 0-5 achter, het lijkt erop dat we voetballes krijgen vandaag.

Bijna ongemerkt krijgen we toch enige grip op de wedstrijd. Net voor rust tikt Gijs de mentaal belangrijke tegentreffer binnen. We hebben graag de bal, maar dan moeten we ‘m wel eerst afpakken.

Na rust is de wedstrijd in evenwicht. Er zijn kansen over en weer en in het derde kwart scoren beide teams twee keer. Er rest nog een kwart om de vier doelpunten verschil weg te poetsen. Dat is teveel gevraagd, al komen we nog aardig in de buurt. De druk van Delta is te groot. We kunnen tevreden zijn vandaag. Het is niet onze mooiste wedstrijd, maar misschien wel de beste. Mede mogelijk gemaakt door een tegenstander van hoog niveau.