Ter Leede VR2

1e klasse A

29 februari 2020 15:00

P.H. (Peter) Vunderink

Zaterdag 29 februari stond de wedstrijd Sporting'70 Vr1 - Ter Leede Vr2 op het programma. De uitwedstrijd werd teleurstellend en onterecht met 1 - 0 verloren en daarom waren de meiden erop gebrand om dit keer de drie punten in eigen zak te steken. Deze wedstrijd was Aya van de MO13-1 de pupil van de week. Ze liet het goede voorbeeld zien door de spelers van Ter Leede te passeren en vervolgens de bal hard in het doel te schieten. Helaas miste Sporting de felheid van Aya in de eerste 20 minuten. Dit resulteerde in een 0 - 2 achterstand. Naarmate de helft vorderde begon Sporting steeds beter te voetballen. Nog voor de rust zorgde Mette en Sam voor twee mooie doelpunten waardoor de ruststand 2 - 2 was.

In tegenstelling tot de eerste helft begon Sporting fel aan de tweede helft. Binnen een paar minuten zorgde Mette voor de 3 - 2. Sporting kreeg steeds meer rust in het spel en liet mooi combinatievoetbal zien. Uiteindelijk liep de eindscore op tot 5 - 2 door een tweede doelpunt van Sam en wederom een doelpunt van Mette. Een wedstrijd waar Sporting strijdlust heeft getoond en mooi samenspel heeft laten zien.