4 - 2

Sporting 70 VR2

2e klasse A

29 september 2018 12:30

We reizen af naar Ede om daar onze tweede competitie wedstrijd te gaan spelen. We treffen een gelijkwaardige tegenstander. In de eerste helft wordt er zeker goed gevoetbald. Alleen belonen we het harde werken niet door voldoende kansen om te zetten in doelpunten en zodoende afstand te nemen van deze tegenstander.

In de 29ste minuut komen we verdiend op voorsprong na goede combinaties wordt de bal heerlijk binnengeschoten. De weg naar meer doelpunten lijkt open te zijn. Helaas loopt het anders. Een aantal mooie kansen gaan er niet in en dan, vlak voor rust, staat het één keer niet goed aan onze zijde en kan de tegenstander de gelijkmaker binnenschieten. We gaan met 1-1 de rust in.

Helaas komen we niet goed genoeg de kleedkamer uit. Binnen 4 minuten na rust kijken we tegen een 3-1 achterstand aan. Tot twee keer toe wordt een vrije bal in de kruising, buiten het bereik van de doelvrouw, binnengeschoten.

Toch blijft Sporting strijden en heeft, bij vlagen, het beste van het spel. Maar het spel gaat om het maken van doelpunten. En dat doet onze tegenstander nog een keer. Zo kijken we tegen een 4-1 achterstand aan. In blessuretijd weten we het verschil toch nog terug te brengen nadat de bal met een droge knal binnengeschoten wordt. Na deze 4-2 wil Sporting graag nog even aanzetten. Helaas denkt de ,verder goed leidende, scheidsrechter hier anders over. Van de 12 (!) minuten dat het spel onderbroken geweest is de 2e helft wordt er slechts 3 minuten blessuretijd bijgetrokken. Ook deze wedstrijd blijft Sporting met lege handen staan.