Delta Sports '95 FC VR1

2e klasse A

24 november 2018 12:50

Mohamed el Mansori

Voor het eerst deze competitie hebben we een punt behaald! In een rommelige, meer spannende dan goede wedstrijd speelde Vrouwen 2 gelijk.

De wedstrijd begon zo’n 20 minuten later dan bedoeld. Deze vertraging werd veroorzaakt door de wedstrijd voorafgaand aan onze wedstrijd waar bij aanvang de verwachte KNVB scheidsrechter niet aanwezig bleek te zijn.

De afgelopen week is het een behoorlijke puzzel om voldoende speelsters op de been te krijgen voor deze wedstrijd. Waardoor we met een andere basis elf aan de start verschijnen. Vooraf is het doel duidelijk. Hard werken en veel strijd leveren. En dat wordt gedaan! Helaas wordt het een rommelige wedstrijd met veel kleine onderbrekingen. Met regelmaat liggen er speelsters op het veld waardoor er geen snelheid in de wedstrijd komt.

Het blijft dan ook lang 0-0. In de laatste 10 minuten van de eerste helft komt het een beetje los. Onze tegenstander profiteert van één moment niet snel genoeg reageren aan onze kant en komt op een 0-1 voorsprong.

Vlak voor rust zoeken wij de aanval. Als een speelster van de tegenstander de bal tegenhoudt met haar hand is een strafschop het gevolg. Deze wordt onberispelijk binnengeschoten. We gaan rusten met 1-1.

Na rust blijven we hard werken. We willen heel graag, maar het lukt onvoldoende om een vuist te maken en naar voren te kunnen. We komen zelfs nog goed weg wanneer een doelpunt van de tegenstander wordt afgekeurd wegens buitenspel.

Aan het eind van de wedstrijd houden we één punt over aan deze wedstrijd! En daar is hard voor gewerkt! Na de 9e competitie wedstrijd zijn we van de hatelijke nul af.