28'
Josha Krishnadath (scrimmage)

3e klasse 12

29 september 2018 13:15

Vandaag een uitwedstrijd in de De Meern. Helaas hadden wij maar 11 spelers tot onze beschikking. Joris had een ongelukje gehad met een scooter. De coach is de hele week druk bezig geweest om reservespelers te regelen. DIt is uiteindelijk gelukt door een samenwerking met de MO 15-1. Ella en Isa speelden in de ochtend verdienstelijk mee met de MO 15-1.Vanuit de MO 15-1 konden Anna en Bloeme als dispensatiespelers mee met de JO 13-2. De 2 meiden vonden het leuk om ook samen met jongens te voetballen.

De Meern had vorige week haar 1e wedstrijd met miniem verschil verloren. Wellicht een geduchte tegenstander. Gedurende de wedstrijd bleek dit ook wel.

De wedstrijd kwam van de kant van Sporting moeizaam op gang. De Meern zat er feller op dan onze vorige tegenstanders en coach Rob voorzag een pittig potje. Er werd wel geprobeerd om verzorgd te voetballen maar het oogde allemaal rommelig. Na ongeveer 10 minuten speelde Josha met een steekpass Timo in de ruimte aan die er 0-1 van kon maken. Gelukkig werden er weinig kansen weggegeven maar het spel werd niet echt beter. De aanvallen gingen minder vloeiend dan in andere wedstrijden, Na 15 miniiuten speelde Josha de bal naar Ella die weer eens lekker uithaalde richting de kruising. De 0-2 was een feit maar coach Rob was er nog niet gerust op. Gelukkig viel vlak voor rust de derde treffer. Er was sprake van een soort scrimmage en Josha kon er 0-3 van maken.

In de 2e helft waren er van de kant van Sporting nauwelijks kansen. De Meern kreeg er wel enkele. De 1-3 zat eerder in de lucht dan de 0-4. Sporting speelde de 2e helft ietsminder dan in de 1e helft en de Meern speelde iets beter. Toch kon Sporting door goed keepen van Siem en met kunst -en vliegwerk de nul houden. Al met al weer een goede teamprestatie met zijn allen en vooral dank aan Anna en Bloeme.

De JO 13-2 is nog steeds ongeslagen maar het wordt wel steedsmoeilijker.  Op naar volgende week tegen SV Nieuw Utrecht die ook al 2 wedstrijden hebben gewonnen.