... (scrimmage)
52'

Groep 3 03

15 september 2018 8:30

Vandaag de 3e wedstrijd in de bekercompetitie. De eerste twee wedstrijden met forse uitslagen gewonnen. Dit had te maken met de sterkte van de tegenstander maar ook met het eigen goede spel. Vandaag tegen de "enige" concurrent om een ronde verder te komen.

Het was vroeg vandaag. Om 7.15 uur verzamelen bij Sporting en dan ook nog zonder wisselspelers. Affijn rond 7.45 uur bij de tegenstander Hoogland aangekomen. Naar de kleedkamer voor de speech van de coach. Hij gaf aan dat er niet te makkelijk gedacht moest worden over deze wedstrijd. Verder geen bijzonderheden.

De eerste 10 minuten was Sporting nog niet helemaal wakker (toch overschatting van het eigen kunnen??) en leek het een spannende wedstrijd te worden. Na 10 minuten congtroleerde Sporting eigenlijk de wedstrijd en gaf de controle niet meer uit handen. De kansen afmaken was eigenlijk wel een probleempje. Er moest een fout van de keeper aan te pas komen waardoor Ella na 15 minuten met een schitterend afstandsschot de 0-1 op het scorebord bracht. Genoeg kansen maar het bleef maar 0-1 tot de rust.

Na een peptalk van coach Rob in de rust werd er in de 2e helft beter getikt dan in de eerste helft. Er werden weer genoeg kansen gecreëerd. Het scoren bleef wel een probleem.Op aangeven van Josha kon Ella er in de 38e minuut wel 0-2 van maken. Ruim 10 minuten gingen voorbij met veel kansen maar zonder doelpunten. Op aangeven van Josha kon Ella er in de 50e minuut 0-3 van maken. De 1e bekerronde afsluiten met de 0 in 3 wedstrijden is helaas niet gelukt. Hoogland kon in de 52e minuut er 1-3 van maken. Uiteindelijk werd er in de 54e minuut nog een keer door Josha gescoord en werd de eindstand op 1-4 bepaald.

De JO 13-2 is door naar de volgende bekerrronde.

In de volgende wedstrijden lekker zo blijven voetballen maar iets beter de kansen afmaken.