... (schot)

2e klasse 08

24 maart 2018 11:10

ES

Vorige week werd in de kou duidelijk gewonnen van Houten op een koude dag met een gure wind over het veld. Vandaag een betere temeperatuur. Helaas kampt de JO 15-2 de laatste tijd met personele problemen en moeten zij veelvuldig een beroep doen op spelers uit de JO 13-1. Vandaag deden Per en Ties mee. Kick was ook weer terug na zijn polsbreuk.

Breukelen vloog de eerste 10 minuten uit de startblokken en tikten er lustig op los zonder gevaarlijk te
worden.Een betere tegenstander dan vorige week. De JO 15-2 speelde gedreven. Het was niet altijd goed maar er werd wel voor elke bal gestreden. Toch kwam de JO 15-2 op voorsporong. Thom werd door Femi in de diepte gestuurd. Thom liet zich niet opzij zetten door zijn tegenstander en knalde 1-0 tegen de touwen. Breukelen was wel een beetje van slag maar niet voor lang want 2 minuten later lag de 1-1 er al in door een misverstand in de verdediging en een inschattingsfout van Koen. Het spel golfde open neer en Breukelen kreeg net voor rust nog een goede kans maar die bal ging gelukkig tegen de paal. Een ruststand van 1-1 en daar was niets op af te dingen.

Vol goede moed de 2e helft in. De eerste 20 minuten waren voor Sporting. Er werd goed gespeeld. Ties en Per waren gevaarlijk aan de linkerkant. Ties werd na 10 minuten de 2e helft de diepte ingestuurd en speelde de bal naar Thom. Thom gebruikte zijn lichaam weer goed en kon zo de 2-1 maken. De laatste 25 minuten waren spannend met kansen over en weer, Breukelen schoot tegen de paal. Femi kon 1 op 1 met de keeper niet de 3-1 maken. Femi kreeg later ook nog een hele goede voorzet van Thom te verwerken maar van 1 meter afstand ging de bal tegen de lat.

Sporting bleef hard werken en probeerder via de counter nog wel wat maar daar bleef het bij.

Een verdiende overwinnning door een puike instelling. Ga zo door jongens.