JO 12-1 speelt niet goed maar wint met gemak

0 - 7

Sporting 70 JO12-1

Onder 12, JO12-1, 3e klasse 7

16 december 2017 9:00

Vandaag tegen Zwaluwen die vanuit de eerste klasse een aantal weken geleden nieuw zijn bijgevoegd in de poule. Zij hadden tot nu toe 2 wedstrijden gespeeld maar wel beide gewonnen. Het team werd van tevoren door Micha en Andre weer goed geïnstrueerd. Wat zou het worden vandaag? Er was in ieder geval veel publiek om de JO 12-1 te ondersteunen en aan te moedigen.

Zwaluwen een tegenstander die er voor ging en ook een paar goede voetballertjes in de gelederen hadden. Sporting gaf echter geen kansen weg en probeerde voetballend een weg te vinden naar het doel van Zwaluwen. Het oogde allemaal wel wat rommelig. Uitgerekend een verdediger (Tigor) moest vanauit een hoekschop de score openen, 1-0 voor. Daarna werd er wel wat beter gevoetbal wat resulteerde in de 2-0 (mooi schot van Mo) en 3-0 (goede soloactie van Nassim).

Na rust werd er door Sporting niet goed gevoetbald en je voelde een tegengoal aankomen. Maar dan heeft de JO 12-1 Tigor nog die werkelijk alles opruimt. Siem (de keeper) had werkelijk niets te doen. Na een kleine 10 minuten in de 2e helft dan eindelijk toch de 4-0 door Mo, dacht uw verslaggever. Toen begon de Isa doelpuntenmachine te draaien. ZIj maakte een loepzuivere hattrick. Die had zij echter niet kunnen maken als haar medespelers haar niet op een voortrffelijke wijze hadden aangespeeld.

Op voetbal.nl een uitslag van 0-6 maar het was wel degelijk 0-7 geworden.

Helaas, ondanks de ongeslagen status nog steeds geen kampioen. Er moet nog 1 wedstrijd gespeeld worden tegen buurman Hercules. Als die winnend wordt afgesloten is er zeker sprake van een verdiend kampioenschap. Maar spelers en supporters nog niet juichen voordat het laatste fluitsignaal heeft geklonken.