45'
Assist: Annan Setija

Onder 15, JO15-2, 2e klasse 09

28 oktober 2017 11:00

Vandaag eindelijk weer eens in de wei voor de JO 15-2.De poule is inmiddels gereduceerd naar 9 ploegen. Ben benieuwd hoeveel wedstrijden onze boys gaan spelen in de Najaarscompetitie.

Affijn, om 11,00 uur de aftrap. Sporting was vanaf het begin de bovenliggende partij. Er werd zo nu en dan goed gecombineerd en vooral naar voren gevoetbald. Odijk had weinig in te brengen. Sporting kreeg ook een paar aardige kansen maar Femi en Miles lieten die onbenut. Odijk kwam zo nu en dan aan een aanval toe maar moest door een foutje van Ole geholpen worden aan de eerste echte grote kans. Het was dan ook prompt 1-0 voor Odijk, geheel tegen de verhouding in. Deze stand bleef tot de rust gehandhaafd.

De boys werden in de rust toegsproken door Moritz om vooral zo door te gaan. Sporting bleef het betere van het spel houden maar daar win je niet altijd wedstrijden mee. Viktor onderschepte een aanval van Odijk en stuurde Femi de diepte in. Femi kon met een prachtige lob de 1-1 aantekenen. Zo'n 10 minuten na de 1-1 passte Annan de bal naar Thom. Thom maakte wat schijnbewegingen en schoot vanaf  16 meter met zijn linker de bal in het uiterste hoekje. Een verdiende 2-1 voorsprong.Thom ging 5 minuten voor de wedstrijd alleen op de keeper af maar schoot de bal helaas op de paal. Het pleit was nog niet beslecht. Odijk vuurde nog 1 gevaarlijk schot op het doel van Koen af maar dat ging gelukkig net over. Al met al een verdiende overwinning en nog ongeslagen in de competitie.