50'

Onder 15, JO15-2, 2e klasse 09

30 september 2017 12:15

Koen Berkers

Vandaag, 30 september 2017, de eerste competitiewedstrijd. Veel wedstrijden hadden de jongens nog niet in de benen. Welgeteld 1 hele bekerwedstrijd en een bekerwedstrijd die na 20 minuten werd afgelast wegens wateroverlast op het veld.

Met Moritz weer als technisch verantwoordelijke werd in het BSO hok de speelwijze uiteengezet. Om 12.15 uur kon de wedstrijd onder leiding van Koen Berkers beginnen. Vanaf het eerste moment was Sporting dominant maar de kansen die er werden gecreëerd konden niet worden verzilverd. Prompt viel onverwachts de 0-1 binnen door een counter van Delta Sports.

Sporting bleef aanvallen. Thom werd de diepte ingestuurd en gaf de bal afgemeten voor aan Miles die hem voor het intikken had. Daarna werd Femi de diepte ingestuurd die Thom weer bediende en die kon er 2-1 van maken.

Na een paar situaties die wellicht rijp waren voor een penalty dan toch een penalty wegens hands. De vaste penaltynemer Stijn wachtte net zolang totdat de keeper een hoek indook en schoot onberispelijk de 3-1 binnen. Het spel in de 1e helft was rommelig maar toch een verdiende voorsprong.

In de tweede helft werd het spel steeds slordiger maar Delta Sport kon daar niet van profiteren.Soms wel leuk voetbal maar eigenlijk maar 1 hoogtepunt te bekennen.een schot van Manu betekende de 4-1.

Een verdiende overwinning en op naar volgende week en een compliment aan de goed fluitende scheidsrechter..