23 september 2017 8:45

ES

Opstelling

Eindelijk, competitie! Een lekker herfstzonnetje scheen over veld B van Sporting, helaas stonden we in de schaduw van de bomen geprogrammeerd. Maar dit werd al snel goed gemaakt door het enthousiasme van onze jongens.

Aftrap! Ze hadden er in én verraste onze gasten uit Vleuten met direct hoge druk op de bal en veel energie op de mat. Ondanks dat het vizier voorin niet geheel op scherp stond, was het na 5 minuten al 3-0. Een overtuigend begin. De hoge druk, kwam mede doordat onze keeper lekker meedeed en niet altijd "onze laatste man" was. Gelukkig altijd wél op tijd terug om het doel schoon te houden. Met 5-0, een direct vanuit de cornervlag, de rust in. Erg comfortabel.

Blijkbaar was het voor de jongens nog niet genoeg, want ook in de 2e helft scoorde ze er lustig op los. Het leek nu wel of elke poging op doel er ook direct in zou gaan. Gelukkig voor onze gasten uit Vleuten was daar ook de eretreffer. Scoren in de wedstrijd is toch wel nog altijd een stukje leuker dan alleen vanuit de penaltyserie na afloop.
En ja een overmatig enthousiast meevoetballende keeper, heeft ook zo zijn keerzijde. het is wel handig om op tijd terug te zijn :)

Dat was 'm, wedstrijd 1. Nu op weg naar Montfort, echt de wei in.