Offday JO 15-3, verliest met 8-2 bij Jonathan JO15-3

8 - 2

Sporting 70 JO15-3

Onder 15 zaterdag, JO15-3, 3e klasse 07

18 maart 2017 13:05

Vandaag, 18 maart 2017, de terugwedstrijd tegen Jonathan. Thuis was nipt met 1-0 gewonnen en het zou wederom een zware pot worden. Het begon al dat coach Ed om zijn moverende redenen niet op tijd bij de wedstrijd kon zijn. Coach Rob nam de honneurs waar. Een korte voorbespreking want hij dacht dat het team zich er wel van bewust was dat weer voor 100% gestreden moest worden.

1e helft

Op een zwaar veld werd om 13.05 uur afgetrapt. Vanaf het begin kon je al zien dat het moeilijk zou worden vandaag. Jonathan had een paar snelle jongens voorin en die waren nog handig ook. Desalniettemin kwam Sporting uit een hoekschop op een 1-0 voorsprong. De voorsprong kon ongeveer 10 minuten worden vastgehouden en ja hoor daar was de gelijkmaker. Nothing on the hand gewoon doorgaan. Jonathan werd echter steeds sterker, voerde de druk op en Sporting kon zich er bijna niet onderuit voetballen. Drie minuten na de gelijkmaker was het dan ook al 2-1 voor Jonathan. Die stand werd tot de rust behouden.

2e helft

Coach Rob gaf aan dat er nog een schepje bovenop moest om het deze tegenstander moeilijk te maken en vol met goede moed de 2e helft in. De verwachtingen werden al ruw verstoord omdat Jonathan binnen 5 minuten na rust al zorgde voor 3-1 en 4-1. Sporting kon niet onder de druk uitkomen en de doelpunten vielen als rijpe appelen. De eindstand van 8-2 (2e doelpunt assist Koen v Steen en maker Miles) voor Jonathan was niet Sporting JO-15 3 waardig. Laten wij het er maar op houden dat er sprake was van een totale off tweede helft (afgeleid van een off day).

Gauw deze wedstrijd vergeten en op naar SVL om weer een winstpartij te boeken.