Sporting’70 JO15-3 komt sterk uit de winterstop en wint met 1-0 van Jonathan JO15-3

ES

Met zo’n eerste wedstrijd na de winterstop sta je natuurlijk te trappelen om weer voor het echie te gaan. Er is wel een maar: 4 spelers die afwezig waren door blessures en school (Ayman, Koen van Steen, Cemil en Jarno, toe maar) en een tegenstander die in het seizoen voor de kerst zo’n beetje alles gewonnen had. Deze jongens waren we graag iets later tegen gekomen.

Gelukkig konden Silvester uit de C5 en Joa uit de D1 bij ons komen invallen dus niet verder zeuren, ballen!

Die jongens van Jonathan waren stuk voor stuk een kop groter wat er helemaal niet toe deed, na 30 minuten stond het nog steeds 0-0. De teams waren aan elkaar gewaagd waarbij gezegd moet worden dat Sporting toch het betere voetbal liet zien. Achterin stond keeper Sipke weer een uitstekende wedstrijd te keepen, alsof ie geen winterstop heeft gehad en nog een beetje extra aan z’n reflexen had gewerkt. Verder achterin Annan, zeker, Gijs, stofzuiger, Gideon, behendig en links-back Silvester, speedy.

Op mid-mid Koen van Dijk, flitsend, rechts Lucas, slim, links Robin, foutloos, voorin Miles, handig, Thom, gevaarlijk en Sem op rechts niet te stoppen! Dan is er nog Joa, zelfverzekerd en last but not least Sal! Man of the match (samen met Sipke), het was dat ene briljante moment waarbij hun verdediger dacht dat hij veilig een bal terugspeelde op de keeper maar Sal vlijmscherp er bovenop zat en de keeper verschalkte, 1-0 vlak voor rust!

De 2e helft hebben we uitstekend stand gehouden en Jonathan liet langzaam maar zeker de wedstrijd glippen, de eerste 3 punten zijn binnen.  Bedankt Silvester en Joa!