Vrouwen zondag, VR1, 5e klasse E

24 april 2016 12:00

Voor  Sporting ’70 VR1 Zo stond de competitiewedstrijd tegen FIT VR3 op het programma.

zie voor het fotoalbum van deze wedstrijd hier , volledig verslag volgt zsm

De aftrap was om 12.00 met een lekker zonnetje en een straffe wind dwars over het veld. Sporting had nog één puntje nodig om de titel definitief binnen te halen. Vanaf de aftrap nam Sporting het initiatief, duidelijk was dat de titel vandaag behaald moest worden. De wind en plotselinge buien zorgden voor wat onrust in het spel en FIT verzette zich ook stevig. Desondanks kwam Sporting vrij snel met 1-0 voor door een doelpunt van Judy. In het eerste kwartier vielen ook de 2-0 en de 3-0. Het verzet van FIT was daarmee gebroken.

Alleen de weergoden zorgden er voor dat de in grote getale opgekomen toeschouwers het zwaar te verduren hadden. Sporting bleef de aanval zoeken en scoorde er in de eerste helft nog tweemaal  zodat de rust met 5-0 werd bereikt.

In de tweede helft nam Sporting wat gas terug, werd er volop gewisseld en mocht Megan rechtstreeks vanaf Schiphol het veld in. Lisanne scoorde nog een prachtige 6-0 alvorens FIT de eer redde. Ondanks fabuleus keeperswerk van Kim.

Met een prachtige 6-1 is de titel binnen.

Luis bedankt voor je leiding dit seizoen en Dirk bedankt voor je steun!