Aanvallend D3 te sterk voor Dev-Doorn 4-0 (1-0)

DEV Doorn D3

D-pupillen zaterdag, D3, 3e klasse 46

25 april 2015 10:00

El Mansori, Y

In de kleedkamer waren we het er over eens: we gaan deze tegenstander -waar we vorige keer met 13-0 van gewonnen hebben- nu niet onderschatten! Hoe serieus lukt dat eigenlijk? De wedstrijd moet het laten zien. Dev Doorn heeft gewoon hele lekkere voetballertjes en als die per ongeluk doorbreken en scoren krijgen ze vleugels. In de eerste 20 minuten is het duidelijk dat Dev Doorn zich niet nog ’s laat aftroeven en hoewel het gelijk op gaat heeft onze verdediging met Gijs, Annan, Cemil en Mirac veel werk te verzetten. Keeper Sipke verricht een paar schitterende reddingen en met blijdschap kan ik mededelen dat de openingsgoal wordt afgedrukt door Ayman na sterk aanvallend spel van Tristan en Sem, 1-0!

De eerste helft ging het er verder stevig aan toe waarbij Koen op z’n enkel werd getrapt en Tristan voor de rest van de wedstrijd werd uitgeschakeld. De scheidsrechter wordt verzocht strenger te gaan fluiten. In de rust is het in ieder geval bij iedereen duidelijk dat we er vol in moeten gaan om deze wedstrijd naar ons toe te trekken.

In de 2e helft gaat het steeds op en neer waardoor het toch echt spannend is wat er gaat gebeuren. 1-1 of 2-0 is nogal een verschil. Maar dit D3 team laat het hele seizoen al hetzelfde patroon zien en dat is gewoon met het hele team goed door voetballen, snel overspelen en druk zetten. Met Robin op links, Ayman in de spits en Koen op rechts lukt het Doorn niet de druk te weerstaan en het is Koen die met een mooie stift de 2-0 in schiet. De beer is los, ons middenveld met Gideon, Jan, Diewertje en Amira verhoogt de druk nog meer en het is Jan die de 3-0 in schiet. Met een griepje in de benen mag hij dan nu naar de kant. Doorn is geknakt en de 4-0 laat niet lang op zich wachten door Ayman.

Ongemerkt staat dit team eigenlijk helemaal klaar voor de laatste wedstrijd volgende week tegen nr. 2 CDW D4. Gewoon winnen en dan zijn we kampioen…