De D3 revancheert zich met een 6-0 overwinning op Delta Sports D5

D-pupillen zaterdag, D3, 3e klasse 46

18 april 2015 11:15

Scheidsrechter

Rikken, B

De D3 heeft nog steeds alles in eigen hand. Weliswaar is elke wedstrijd een finale geworden na het onfortuinlijke verlies van vorige week maar we doen nog mee! Tegen Delta Sports werd er de eerste minuten uiterst effectief gevoetbald. Ayman was niet te houden en ging vol voor de aanval. Ondanks zijn spitspositie was hij degene die op rechts een mooie passeerbeweging maakte en bij de achterlijn een fantastisch voorzet gaf op Tristan die in de 2e minuut de 1-0 maakte. 3 minuten later was het Koen die koel de 2-0 inschoot. Er moet gezegd worden dat deze tegenstander onderaan staat en het heel moeilijk heeft in deze poule. Wordt dit dus een “walkover” met dubbele cijfers? Nee, daarvoor speelde de D3 te rommelig en was ook het positiespel onvoldoende. Deze tegenstander haalt niet het beste voetbal bij ons naar boven, dat was na 10 minuten wel duidelijk. Pas in de 2e helft werd de 3-0 afgedrukt door Ayman.  Gideon -die graag voor z’n verjaardag wilde scoren- maakte 4-0 na een mooie assist van Robin. De 5-0 had Robin graag zelf ingeschoten maar een verdediger van Delta was haar voor…eigen goal. Sem sloot af met een mooie 6-0.  3 punten, goed, maar de echte plus van deze wedstrijd was dat Amira de hele wedstrijd heeft kunnen spelen -en Tristan ook meer dan anders- zonder last te hebben van hun knieën.

Volgende week thuis tegen Dev Doorn gaan we het allemaal weer laten zien!