E-pupillen zaterdag, E7, 6e klasse 66

28 maart 2015 10:45

Visser, F (B2)

Het was al meer dan een jaar geleden (!) dat de E7 voor het laatst een competitiewedstrijd had verloren. Maar aan alle mooie reeksen komt eens een eind.

We begonnen nog wel lekker aan de wedstrijd. Als snel dienden de eerste kansen zich aan en al snel werd er ook een verzilverd: Alihan zorgde voor de logische 1-0. Maar vanaf dat moment ging alles fout. In de verdediging, en ook in de aanval. Want ondanks de 1-3 ruststand kregen we veel meer kansen dan onze tegenstander. Open kansen, waarvan verschillende keren alleen voor de keeper. En daar waar wij zeker nog een aantal doelpunten hadden moeten maken scoorde ’t Goy wel. Evenals in de voorhoede ontbrak ook achterin de scherpte van de afgelopen weken: in die eerste helft kregen we evenveel tegendoelpunten als alle voorgaande wedstrijden bij elkaar!

In de rust concludeerden we echter dat het allemaal best nog kon. Als we kansen blijven creëren zullen er ook doelpunten volgen. Maar ook de tweede helft bleven mede door een uitblinkende keeper de kansen kansen en scoorde ’t Goy bovendien nog uit een scherpe counter. Eindstand 1-4, aan alle mooie reeksen komt eens een eind.