Zegereeks Sporting’70 D3 gestopt door CDW D4 2-3 (2-1)

D-pupillen zaterdag, D3, 3e klasse 46

14 maart 2015 10:00

Wijngaard, H. vd

De D3 heeft een zeer uitgebalanceerd team waarbij de spelers allemaal hun taak beheersen vanuit hun positie. De kracht van het team is dan dat spelers ook uitwisselbaar zijn en met enig gemak ook een andere positie kunnen overnemen. Maar als onze mid-achter Gijs er niet is en rechtsback Amira valt uit met een pijnlijke linkerknie dan hebben we het toch moeilijk. Dat was onze pech tegen CDW D4.

In de eerste helft leek alles nog goed te gaan, aanvallen werden prima opgebouwd met als resultaat een goal van Sem in de 7e minuut. Helaas kwam er snel een tegengoal maar door gewoon druk te blijven zetten wisten we via Ayman voor rust toch nog de 2-1 te scoren.

In de 2e helft kwam CDW er regelmatig counterend uit en misten we de snelheid en tactisch loopacties van onze Gijs steeds meer. De 2-2 viel halverwege de 2e helft. Deze wedstrijd kon alle kanten op vallen, we hadden een paar keer mazzel achterin met ballen op de lat maar pech voorin bij het afronden van kansen. Een vrije trap voor CDW die ongelukkig voor ons van richting veranderde via een kopbal van Sem veroorzaakte de 2-3 wat we niet meer hebben kunnen corrigeren.

Met een beter doelsaldo staan we nog bovenaan maar de spanning is terug in onze competitie!