1 - 4

Sporting 70 JO10-3JM

E-pupillen zaterdag, E7, 6e klasse 66

21 maart 2015 10:30

Na de thuiswedstrijd was ons eerstvolgende potje de uitbeurt tegen DEV. En net als twee weken geleden vloog de E7 uit de startblokken. Weliswaar niet in de 1e minuut, maar al snel maakten we het verschil door doelpunten van Yassir, Reinder en Mees. En ondanks dat de tegenstander de eerste helft af en toe snel aanviel over onze linkerkant werd het nooit echt gevaarlijk voor het doel van keeper Mees. Ruststand 0-3.

De tweede helft bleef Sporting’70 het betere team. Als afgesproken probeerden we op het natte veld meer van afstand te schieten. Veel kansen werden afgedwongen, maar het het lukte niet om te scoren. En dan zal je altijd zien: een tegenaanval van DEV en het staat zomaar 1-3.
Gelukkig was er weinig tijd om te bedenken of het nog spannend zou kunnen worden, want niet lang daarna maakte Sporting’70 dan toch het 4e doelpunt waarna de wedstrijd gespeeld was.

Ondanks het tegendoelpunt kwam de E7 nooit in de problemen en had de 1-4 einduitslag met een beetje geluk nog veel hoger uit kunnen vallen. En zo staat de E7 na precies een halve competitie weer helemaal bovenaan!