Jonathan E15

E-pupillen zaterdag, E7, 6e klasse 66

14 februari 2015 10:45

ES

Het was een bijna perfecte 1e helft van de E7, onze tegenstander Jonathan wist niet wat het overkwam. Bijna alles werd goed gedaan, met heerlijke combinaties zorgden we voor vele kansen. Waarvan er uiteindelijk 4 benut werden: kleine Mees, Tharon, Yassir en Tijn scoorden allemaal 1 doelpunt. En de tegenstander? Precies 1 keer kwamen ze in de buurt van het doel van grote Mees, bij een corner. Zonder gevaarlijk te worden…

Met een 4-0 voorsprong startten we de 2e helft. Het was als snel duidelijk dat de goede organisatie van de 1e helft verdwenen was. Er werd iets minder als team gevoetbald en dat resulteerde al snel in een tegendoelpunt. Gelukkig pakt de E7 de draad daarna snel weer op. Met als hoogtepunt het mooiste doelpunt van de middag: kleine Mees stuurde eerst met 1 beweging 2 tegenstanders het bos in en haalde vervolgens verwoestend uit. Via de onderkant van de lat stuiterde de bal achter de doellijn: 5-1!

Een terechte en mooie overwinning die ons zomaar op de gedeelde eerste plaats van de competitie brengt. We hebben nu al weer zin in de volgende wedstrijd!