DEV Doorn E4

E-pupillen zaterdag, E7, 6e klasse 66

7 maart 2015 11:00

ES

De eerste aanval maakte al het verschil: Yassir zette heel goed door op links en bracht de bal voor het doel waar Alihan voor de intikker in de verre hoek zorgde. Na 1 minuut voetballen leidde de E7 in de thuiswedstrijd tegen DEV Doorn.

Na het snelle openingsdoelpunt volgden nog enkele mooie kansen, maar de ruststand was 1-0. Bovendien schoot DEV vlak voor de pauze nog gevaarlijk op de lat, de wedstrijd was nog niet gelopen!
Tijdens de limonade was er daarom het nodige te bepraten. Met wat meer overleg, precisie en geduld zouden we de tweede helft afstand moeten gaan nemen. Maar ondanks de afspraken en goede bedoelingen bleef het spelbeeld rommelig. Dat DEV ons daarom een handje hielp met de 2e goal kwam niet slecht uit. Waarna het Doornse verzet gebroken was en we naar een toch wel verdiende 4-0 uit konden lopen.

Al met al niet onze beste wedstrijd, maar volgens de sympathieke tegenstander wel goed voor een blauwe kaart! Deze keer werd ‘het sportieve spel’ van de E7 en het feit dat we gewoonweg ‘aardig waren’ gewaardeerd, waarvan acte.