De D3 bekert door na verdiende overwinning op Jonathan

Sporting 70 JO13-3

3 - 1

Jonathan D5

10 januari 2015 8:45

Een leuke onderbreking van de winterstop, een wedstrijd voor de beker, om het echie. Na 3 zaterdagen geen voetbal is het toch even afwachten hoe het team er bij staat. Nou, het team staat er geweldig bij. De D3 deed het in de najaarscompetitie uitstekend, we werden 2e en nu blijken we ook nog eens een echte cupfighter te zijn!

Voor de kerst waren alle bekerwedstrijden al gewonnen en vandaag -in een alles of niets ronde- moesten we vroeg aantreden tegen Jonathan D5. Wat is het toch lekker om dan in de eerste 5 minuten te zien dat iedereen helemaal wakker is en dat er uitstekend gevoetbald wordt! Na 7 minuten was het Jan die droog de trekker overhaalde, Robin deed dat 5 minuten later nog ‘s en 10 minuten voor rust was het Ayman die de tussenstand op 3-0 bracht.

Er stond een keiharde wind vanaf de zijkant die we in de eerste helft iets mee hadden en Jonathan voelde in de 2e helft datzelfde duwtje in de rug. Hadden ze genoeg veerkracht om nog iets recht te trekken? Al 5 minuten na rust was hun snelle rechtsbuiten er toch een keer doorheen gebroken  en viel de 3-1. Maar de D3 kennen we nu allemaal, onverstoord door de tegengoal bleven ze gewoon voetballen, ik noem ze even, keeper Sipke, dan achterin Annan, Gijs en Amira met voorstopper Cemil, dan middenveld Robin, Jan, Diewertje, Gideon, Sem en voorin Tristan, Ayman, Koen en Mirac. Jonathan kwam er niet meer doorheen, de stand is 3-1 gebleven dus Sporting’70 D3 gaat door naar de volgende ronde!