Technische trainingscyclus (voorjaar)

Techniektraining_2.jpg

INSCHRIJVING TECHNIEK TRAININGEN GEOPEND


Beste Sporting ’70 speler,

Vanaf vrijdag 28 januari biedt de Sporting ’70 Academy weer techniek trainingen aan. Aan de hand van verschillende speelkaarten gaan we werken aan verschillende skills. Wil jij leren scoren als Memphis of Miedema, leren verdedigen als van Dijk en van der Gragt, en nog vele andere skills leren? Schrijf je dan in voor de techniek trainingen.

VOOR WIE?
De techniek trainingen zijn voor leden vanaf de Onder 8 tot en met de Onder 12. Elk Sporting ’70 lid mag ook een vriendje of vriendinnetje die geen lid is aanmelden.

Deze trainingen zijn niet verplicht, maar we raden het alle spelers aan om mee te doen. Door de extra trainingen en goede tips van ervaren trainers krijgt de ontwikkeling van de kinderen een enorme boost. Bovendien werken we erg aan het vertrouwen van de kinderen om nieuwe dingen te proberen. De nadruk ligt op ontwikkeling en de stappen die ieder individu daarin zet. Op deze manier ervaren de kinderen ontzettend veel plezier en kan iedereen op zijn of haar eigen tempo nieuwe dingen leren.

DATA EN TIJDSTIP
De techniektrainingen zijn op de volgende data:

 1. 28 januari
 2. 4 februari
 3. 11 februari
 4. 18 februari
 5. 11 maart
 6. 18 maart
 7. 25 maart
 8. 1 april
 9. 8 april
 10. 13 mei
 11. 20 mei
 12. 27 mei
16:00 - 17:00 Onder 8, Onder 9
17:00 - 18:00 Onder 10, Onder 11, Onder 12

De trainingen zijn op het A-veld.

KOSTEN:
De kosten van de trainingen bedragen €50,- Via de onderstaande knop kunt u uw kind inschrijven voor de techniek trainingen.

Aanmeldformulier Techniektrainingen

Betaling met iDeal is onderdeel van de inschrijving. Als de betaling succesvol is afgerond, ben je definitief ingeschreven! 

Met sportieve groet,
 
Thom Bleijerveld 
Technisch Jeugd Coördinator Sporting ’70
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!