Voetbal 3-daagse zomervakantie

Voetbal 3-daagse Sporting'70 ⚽️⚽️⚽️

Beste Sporting ’70 speler,

Aankomende zomer is het weer zover: De voetbal driedaagse van Sporting ’70. De voetbaldagen zijn op woensdag 25 augustus, donderdag 26 augustus en vrijdag 27 augustus. Deze dagen zijn voor alle leden vanaf de Champions League tot en met de Onder 13 (seizoen 2020 - 2021).

INSCHRIJVINGEN SLUITEN 5 AUGUSTUS.
De inschrijving van de voetbal 3-daagse sluit donderdag 5 augustus. Schrijf je dus uiterlijk donderdag 5 augustus in !

WANNEER, WAAR & HOE LAAT?
De voetbal driedaagse is op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 augustus. De voetbaldagen zijn van 10:00 tot en met 16:00. Ze zijn op het A-veld en mogelijk het B-veld van Sporting.Uiterlijk een dag voor de voetbaldagen ontvang je een mailtje met waar je op welk veld moet zijn en in welk groepje je zit.

OVER DE 3-DAAGSE:
Op de 3-daagse kunnen de spelers drie dagen lang lekker voetballen. Het aller belangrijkste op deze dagen is het plezier van elk kind. Pas als er plezier is, kunnen de spelers zich ontwikkelen. De spelers worden ingedeeld in groepjes. Op een leuke manier werken de ervaren trainers met de spelers aan het passeren, passen, aannemen en meenemen, schieten en verdedigen. Dit zal een mix zijn van 1-tegen-1 oefeningen, partijvormen en andere spelletjes die niet voetbalgerelateerd zijn. De groepjes worden ingedeeld op leeftijd. Gedurende de drie dagen krijgt iedereen genoeg te eten en te drinken.

KOSTEN & SERVICE
De kosten van de voetbal driedaagse bedragen €90,-. Voor dat bedrag krijgen de kinderen:

  • Een T-shirt
  • Een bal
  • Een lunch
  • Genoeg te drinken tussen door
  • Drie onvergetelijke dagen.

CORONA MAATREGELEN
Ook zullen wij rekening houden met alle corona maatregelen. Wij zullen tegen die tijd kijken welke regels gelden en iedereen hiervan op de hoogte brengen.

VERDERE INFORMATIE
Als je je wil inschrijven of ingeschreven hebt, is hier nog wat extra informatie:

  • Wij bieden weer vier keuzes aan met betrekking tot het lunchpakket. Zo krijgt iedereen zijn eigen pakketje, waardoor we hygiënisch te werk gaan. Mocht uw kind geen van de opties lekker vinden? Dan raden wij aan om zelf lunch mee te nemen. 
  • Bij de deelname aan de driedaagse krijgt ieder kind een shirtje. Zorg er daarbij voor dat u één maat groter bestelt dan normaal. De ervaring leert dat kinderen groeien in de zomer en de opgegeven maat van voor de zomer niet meer passen. Wij kunnen tijdens de voetbaldagen niet voor een ander maat shirt zorgen.
  • De ballen worden tijdens de driedaagse op Sporting bewaard. Na de driedaagse krijgt iedereen zijn of haar eigen bal mee naar huis.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan deze driedaagse? Meld je dan UITERLIJK 5 AUGUSTUS aan via het onderstaande aanmeldformulier. De inschrijving is pas definitief als de betaling via iDeal geslaagd is.

Mocht je verder nog vragen hebben, mail dan gerust naar voetbaldagen@sporting70.nl 

Met sportieve groet,

Koen Muilenburg & Thom Bleijerveld
Organisatie Voetbaldagen Sporting ’70

Inschrijving Voetbal 3-daagse

Voetbaldagen.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!