Corona maatregelen

Corona maatregelen

Beste voetballers, staf en bezoekers van Sporting’70,

Doordat de Omikron-piek gepasseerd is zijn met ingang van 18 februari veel Corona-maatregelen versoepeld. Het sporten zelf kan weer zonder beperkingen en de publiek is weer van harte welkom. De regel van 1,5 meter afstand is geen verplichting meer maar een advies. .

Ook in de binnenruimtes van onze sportlocatie (dus kantine, kleedkamer, toilet, wedstrijdsecretariaat, bestuurskamer) is 1,5 meter afstand niet meer verplicht, hoef je geen vaste zitplaats meer in te nemen en zijn de openingstijden verruimd. Wel is nog tot 25 februari voor personen vanaf 18 jaar een geldig CoronaToegangsbewijs (CTB) verplicht. Via de CoronaCheck app kun je een QR code aanmaken. Deze kan en zal gecontroleerd worden.

De handhaving op het Coronamaatregelen is een verplichting vanuit de overheid. Zonder geldig Coronatoegangsbewijs en ID kun je niet toegelaten worden in de kantine. We verzoeken iedereen om dat te respecteren en eventuele discussie hierover op een andere locatie te voeren.

Er geldt een uitzondering op deze verplichting voor personen die beroepsmatig of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dat zijn trainers, coaches, leiders, arbitrage en ingezette vrijwilligers zolang ze in functie zijn

Regels bij het voetballen:
  • Dit is weer volledig mogelijk.
  • Publiek is van harte welkom.

Voorwaarden gebruik kantine, toiletten, kleedkamers bij Sporting’70:
  • Alle binnenruimtes en het terras zijn tot 25 februari voor personen van 18 jaar en ouder alleen toegankelijk met een geldig Coronatoegangsbewijs én identificatie.
  • Er geldt een uitzondering voor personen die beroepsmatig of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. De uitzondering betreft dus niet de spelers.
  • Kleedkamers zijn onder voorwaarde geopend. Beperkt het gebruik hiervan a.u.b. nog wel zoveel mogelijk.
  • Houd er bij uitwedstrijden rekening mee dat regelgeving niet overal gelijk is. Informeer je vooraf.

Tenslotte gelden de volgende basisregels:
Corona_banner_aangepast.jpg

Meer informatie is te vinden op:


Namens bestuur Sporting'70
Simon van der Weij
Bestuurslid Wedstrijdzaken

reageren of vragen stellen kan door even contact op te nemen met de SupportDesk.

 

corona_5.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!