Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717091

Het liep niet lekker in de eerste helft bij Sporting tegen Altior: al na 35 minuten met 0-2 achter.

Na de rust kwam de ommekeer. Na de aansluitingstreffer van Tijn krulde Oguzhan een vrije trap schiiterend binnen voor de gelijkmaker. En het werd nog beter toen Yves een minuut of 10 voor tijd een rebound binnenwerkte voor de 3-2.

Man of the match werd Oguzhan Demir. Hij scoorde niet alleen een schitterende goal, maar speelde daarnaast ook een geweldige wedstrijd. Bovendien was hij, samen met zijn broer Tarik, de initiatiefnemer van de actie voorafgaand aan de wedstrijd, Pray for Türkiye & Syria, voor de slachtoffers en nabestaanden van de aardbevingsramp.

Team van de week was de JO12. Zij begeleidden de Sporting heren het veld op en deden in de rust een penalty shoot out. Winnaar, en daarmee pupil van de week, werd Ella Daalder.