Voetbal 2-daagse herfstvakantie

Beste Sporting ’70 speler,

In de herfstvakantie is het weer zover: de voetbal 2-daagse van Sporting ’70. De voetbaldagen zijn op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober. Deze dagen zijn voor alle leden vanaf de Champions League tot en met de Onder 13. 

INSCHRIJVINGEN SLUITEN 18 OKTOBER
Inschrijven voor de voetbaldagen kan tot en met maandag 18 oktober. Schrijf je dus uiterlijk de 18e in !

WANNEER, WAAR & HOE LAAT?
De voetbal 2-daagse is op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober. De voetbaldagen zijn van 10:00 tot en met 16:00. Gespeeld wordt op het A-veld en mogelijk het B-veld van Sporting. Uiterlijk een dag voor de voetbaldagen ontvang je een mail met daarin informatie over in welk groepje je zit. 

OVER DE 2-DAAGSE
Op de 2-daagse kunnen de spelers twee dagen lang lekker voetballen. Het aller belangrijkste op deze dagen is het plezier van elk kind. Pas als er plezier is, kunnen de spelers zich ontwikkelen. De spelers worden ingedeeld in groepjes. Op een leuke manier werken de ervaren trainers met de spelers aan het passeren, passen, aannemen en meenemen, schieten en verdedigen. Dit zal een mix zijn van 1-tegen-1 oefeningen, partijvormen en andere spelletjes die niet voetbalgerelateerd zijn. De groepjes worden ingedeeld op leeftijd. Gedurende de twee dagen krijgt iedereen genoeg te eten en te drinken.

KOSTEN & SERVICE
De kosten van de voetbal tweedaagse bedragen €60,-. Voor het bedrag krijgen de kinderen:

  • Genoeg te drinken
  • Genoeg te eten
  • Training van een ervaren trainer
  • Twee onvergetelijke dagen

CORONA MAATREGELEN
Ook zullen wij rekening houden met alle corona maatregelen. Wij zullen tegen die tijd kijken welke regels gelden en iedereen hiervan op de hoogte brengen.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan deze twee dagen? Meld je dan uiterlijk 18 oktober aan via het onderstaande aanmeldformulier. De inschrijving is pas definitief als de betaling via iDeal geslaagd is.

Mocht je verder nog vragen hebben, mail dan gerust naar voetbaldagen@sporting70.nl.

Met sportieve groet,

Koen Muilenburg & Thom Bleijerveld
Organisatie voetbal 2-daagse

Inschrijving Voetbal 2-daagse

Voetbaldagen.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!