Privacyverklaring samenvatting - Sporting '70

Privacyverklaring samenvatting

Privacyverklaring samenvatting

Je deelt persoonsgegevens met ons. Bijvoorbeeld als je je inschrijft of aanmeldt als teamleider. Wij vinden het belangrijk hiermee zorgvuldig om te gaan. Daarom leggen wij hieronder uit hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt.

Zonder jouw toestemming verstrekt Sporting ‘70 persoonsgegevens alleen aan anderen als dit noodzakelijk is voor het goed functioneren van Sporting ‘70, zoals bij het innen van de contributie door derden. Of als dit wettelijk verplicht is.

Je hebt het recht Sporting ‘70 inzage te vragen in jouw persoonsgegevens en om jouw persoonsgegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen.

Sporting ‘70 neemt maatregelen om jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij ervoor dat alleen de personen toegang hebben tot jouw persoonsgegevens die deze echt nodig hebben, dat de toegang tot persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Let op: onze website kan links naar andere websites bevatten. Onze privacyverklaring is echter alleen van toepassing op onze eigen website. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. Wij raden je aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Sporting ‘70 past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. Sporting ‘70 raadt je dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal Sporting ‘70 je hierover informeren.

Heb je vragen over de verwerking van jouw persoonsgegevens of wil je Sporting ‘70 verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, mail dan naar:

Verantwoordelijke:        A.J. Ploeg
E-mail:                          privacy@sporting70.nl

Natuurlijk helpen wij je als je meer wilt weten of een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de wet heb je ook het recht om klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wil je precies weten hoe wij met persoonsgegevens omgaan ga dan naar onze Privacy Statement pagina

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!