SAVE THE DATE

30 oktober 2021 17:00


Het is tijd voor het gala!!!

Hallo lieve leden,

Wat hebben we elkaar toch gemist! Geen trainingen, geen wedstrijden, maar bovenal: geen kantine waar we hebben kunnen meezingen met heerlijke foute Nederlandse hits en waar we dus ook niet hebben mogen genieten van het vloeibare goud.

Nu mag dit gelukkig allemaal weer! Dus hebben een aantal toppers van zondag vrouwen 1, zondag vrouwen 4 en zondag heren 6, de koppen bij elkaar gestoken. Met trots vertellen wij jullie dan ook: het gala van dit jaar gaat door!

Wanneer? Op 17 december mogen jullie weer je mooiste kledij uit de kast trekken om samen met elkaar een lekker feestje te bouwen. Wat? Gala! Het thema houden we nog even geheim… Kaartjes zijn te koop vanaf 18/11. Wie? Het gala is voor de O19 en senioren teams.

Omdat we rekening moeten houden met de actuele maatregelen, zijn er een aantal dingen nog niet duidelijk. Zo moeten we nader beslissen of het gala met diner is, en hangt het van de maatregelen af tot hoe laat het feest zal duren. Dit wordt zo snel mogelijk met jullie gecommuniceerd.

Wij hebben er in ieder geval nu al zin in!

Insta_post_-_Gala_sporting_70.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!