Sporting'70 doet mee aan Fietsdeal

15 september 2021 13:30


Op zaterdag 18 september organiseert fietscoalitie Heel Utrecht Fietst een inzamelactie ongebruikte fietsen voor Fietsdeal. Ook Sporting'70 zamelt fietsen in.

In Utrecht staan veel ongebruikte fietsen in schuurtjes. Terwijl er ook mensen zijn die graag een fiets willen hebben maar dit niet kunnen betalen. Fietscoalitie Heel Utrecht Fietst gaat deze ongebruikte fietsen op zaterdag 18 september inzamelen, opknappen en de mensen die het ‘t hardste nodig hebben aan een fiets helpen. Zowel kinderfietsen als volwassen fietsen zijn welkom. Sporting'70 draagt graag een steentje bij.

Doel van Heel Utrecht Fietst is om 900 mensen met een U-pas voor 30 euro per fiets aan een fiets te helpen (Fietsdeal). Hiervoor zijn zoveel mogelijk ongebruikte fietsen nodig. Op zaterdag 18 september is het mogelijk op een aantal plaatsen in Utrecht ongebruikte fietsen inzamelen. Zo ook bij Sporting'70. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur wordt er op ons paviljoen hiervoor een verzamelpunt ingericht. Kun je een fiets missen? Aarzel niet, lever hem in en help een mede-Utrechter op weg!

fietsen.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!