Hoe zit het met de teamindeling?

21 april 2021 19:15


TJC Thom Bleijerveld legt uit hoe de teamindelingen tot stand komen

Beste Sporting’70 jeugd-leden,

2020 - 2021 is een raar seizoen geweest door corona.
We hebben geen competitie kunnen spelen en een deel van jullie heeft zelfs een periode niet met de groep kunnen trainen. Laten we hopen dat dit volgend seizoen anders is en dat we weer normaal competitie kunnen spelen en gezellig met elkaar langs de lijn kunnen staan bij onze mooie club.

Het einde van het seizoen nadert, wat ook betekent dat er nieuwe teams geformeerd moeten worden. Daar zijn de hoofdleiders, de hoofdtrainers en ik ontzettend druk mee. Op de TJC pagina staan de procedures van de team-indelingen. Hierbij maken wij onderscheid tussen de onderbouw (O8 tot en met O12) en de middenbouw / bovenbouw (O13 t/m O19).

Voor ons is het daarbij cruciaal om te weten of jij volgend seizoen doorgaat met voetballen ja of nee. Mocht je het nog niet gedaan hebben, vul dan zo snel mogelijk de enquête in. Deze is voor ons van groot belang om de teams goed in te kunnen delen. Wij hopen natuurlijk niet dat je wilt stoppen met voetballen, maar mocht dat zo zijn, vergeet dan niet op tijd je lidmaatschap op te zeggen.

Wij hopen zo genoeg informatie te hebben gegeven over de procedure omtrent de team-indeling. Mochten jullie vragen hebben, kunnen jullie altijd contact opnemen.

Mede namens het bestuur.
Met sportieve groet,

Thom Bleijerveld
Technisch Jeugd Coördinator Sporting ’70

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!