Selectietrainers jeugd 2021-2022

28 maart 2021 21:00


Technische staf voor de midden- en bovenbouw selectie is grotendeels ingevuld

Met trots mag ik jullie mededelen dat de invulling van de staf bij de meeste middenbouw en bovenbouw selectieteams van onze club rond is. Als TJC ben ik erg blij dat een groot deel van de trainers aanblijft bij de club. Ook mogen we een nieuwe trainer verwelkomen bij onze club.

JO19-1: Buddy Bune.
Buddy Bune is volgend seizoen de nieuwe trainer van de JO19-1. Buddy heeft jarenlang bij De Zuidvogels allerlei verschillende selectieteams getraind. Twee jaar geleden maakte hij de overstap naar Hooglanderveen, waar hij twee jaar de JO17-1 heeft getraind. Nu heeft hij ervoor gekozen om de uitdaging bij Sporting aan te gaan. Later, in een uitgebreider bericht, zullen we Buddy uitgebreider voorstellen.

Bunny_Bune.jpg

MO17-1: Iris Wagemaker.
Iris gaat volgend seizoen de MO17-1 van onze club trainen. Dit seizoen is het eerste seizoen van Iris bij de club. In dit seizoen heeft ze direct laten zien een ongelofelijke aanwinst te zijn voor de club. Met haar ervaring als speelster op hoog niveau weet ze de speelsters mee te nemen in het enthousiasme om voetbal te spelen. Naast haar taken bij de MO15-1 heeft ze al snel met Kirsten de honneurs waargenomen bij de MO17-1. Wij zijn heel erg blij dat Iris ook volgend seizoen weer bij onze club aan de slag gaat.

Iris_Wagemaker.jpg

JO15-1: Flip Steenvoorden.
Flip is al jaren lang speler en trainer bij onze club. In deze periode heeft hij verschillende selectieteams als speler en als trainer doorlopen. Dit seizoen trainde hij de JO16-1, de JO12-1 en is hij trouw trainer bij de voetbalschool op vrijdag en de voetbaldagen. Vanwege al deze inzet kreeg Flip in 2019 de aanmoedigingsprijs op de ALV. Wij zijn ontzettend blij dat we deze talentvolle trainer ook volgend jaar aan onze club hebben gebonden.

Flip_Steenvoorden.jpg

JO14-1: Thom Kreeftmeijer.
Thom gaat volgend seizoen zijn derde jaar in als trainer van Sporting ’70. Twee jaar geleden wilde hij zijn eerste stappen zetten in het trainersvak. Destijds is hij begonnen bij de JO15-2. Met veel enthousiasme en een hoge mate van leergierigheid heeft Thom zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld. Wij zijn dan ook blij dat Thom volgend jaar de JO14-1 gaat trainen.

Thom_Kreeftmeijer.jpg

JO13-1: Femi Ekker en Luc van den Brink.
Femi en Luc zijn al jaren lang verbonden aan de club. Ze hebben beiden verschillende selectieteams doorlopen, als speler én als trainer. Het duo geeft al een aantal jaar onafscheidelijk van elkaar training. Bovendien helpen zij altijd trouw bij de voetbalschool op vrijdag en helpen zij mee aan het grote succes van de voetbaldagen. Met hun aanstekelijke enthousiasme zorgen ze voor veel plezier en ontwikkeling bij hun teams. Wij zijn dan ook erg blij dat we het duo voor volgend seizoen hebben kunnen vastleggen.

Femi_Ekker__Luc_van_den_Brink.jpg

MO13-1: Kirsten Weenink.
Kirsten behoort ondertussen tot het meubilair van de club. We kunnen ons als club het tijdperk zonder Kirsten niet meer voor ons halen, en dat willen wij ook helemaal niet. In al die jaren als speelster en als trainer heeft zij ontzettend veel bijgedragen aan onze mooie club. Als trainster is zij heel goed in staat om de meiden met veel plezier te laten voetballen en te helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn dan ook heel erg blij dat Kirsten volgend seizoen weer de MO13-1 wil doen, om zo de meiden te helpen in hun eerste stap bij het 11-tegen-11 voetbal.

Kirsten_Weenink.jpg

Keeperstrainer: Paul Klaverstijn.
Paul is bezig aan zijn vijfde seizoen bij onze club. In de vijf jaar heeft hij laten inzien hoe groot de waarde van een keeperstrainer is. Paul is perfect in staat om keepers vertrouwen te geven, waar vandaan zij sprongen kunnen maken in hun ontwikkeling. Ook heeft Paul bewezen een oog voor talent te hebben. Verschillende keepers heeft hij vanuit de breedte laten mee trainen, waardoor zij uiteindelijk de stap hebben kunnen zetten naar een selectieteam. Wij zijn dan ook heel erg blij dat Paul ook volgend seizoen weer met de (selectie)keepers aan de slag gaat.

Paul_Klaverstijn.jpg

Wij zijn erg blij dat we in de eerste ronde al zoveel goede trainers aan ons hebben kunnen binden. De komende tijd gaan we druk in gesprek met verschillende trainers om de overige teams in te vullen. Als dit rond is, zullen wij dit uiteraard ook via de website en onze social media communiceren!

Mede namens het bestuur jeugd.
Met sportieve groet,

Thom Bleijerveld
Technisch Jeugd Coördinator Sporting ’70

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!