Trainingsmogelijkheden verruimd!

1 maart 2021 17:00


Per woensdag 3 maart geldt er, weliswaar nog met inachtneming van de avondklok, een eerste versoepeling van de Corona-regels voor de buitensporten.

Beste Sporting-leden,

Afgelopen week is door het kabinet een eerste versoepeling van de Corona-regels aangekondigd voor de buitensporten, waaronder het voetbal. Per 3 maart mogen al onze voetballers tot en met 26 jaar weer op een ‘normale’ manier gaan trainen en partijvormen spelen. Vanaf 27 jaar blijft het helaas nog beperkt tot oefenvormen in groepjes van maximaal 2 personen. 

Als vereniging zijn we blij dat we weer wat meer kunnen bieden aan een groot deel van onze leden. We willen daarom naast de jeugd ook alle seniorenteams weer de mogelijkheid bieden om minimaal 1 keer in de week te gaan trainen.

Een beperkende factor is echter dat we voorlopig nog wel rekening moeten houden met de avondklok. Om 20:30 moet iedereen het complex hebben verlaten. We hebben dus aanzienlijk minder trainingsuren beschikbaar. Om toch iedereen gelegenheid te geven om te trainen moeten we allemaal iets inschikken. Maar Sporting zijn we samen, dus dat lossen we ook gezamenlijk op. 

Er is voor nu een nieuw tijdelijk trainingsschema gemaakt dat per woensdag 3 maart ingaat. Op de vrijdagavond en zondagmiddag is op aanvraag nog ruimte beschikbaar voor extra speeltijd. Zodra de avondklok wordt opgeheven zullen we terugschakelen naar het oorspronkelijke trainingsschema van voor oktober 2020.

Zorg ervoor dat je je aan alle Corona-regels blijft houden, ook vlak voor en direct na het voetballen.

We wensen iedereen weer veel plezier op de velden en blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur van Sporting’70,

Simon van der Weij
Bestuurslid Wedstrijdzaken 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!